40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Επιτυχίες στις εξετάσεις Ισπανικών

3 ΙΟΥΝ 2021 - Ελισσάβετ Καστάνη-Ortín


Εκμάθηση Ισπανικών Μια από τις πιο ομιλούμενες και γνωστές γλώσσες σήμερα είναι τα Ισπανικά σε όλον τον πλανήτη. Είτε για την μουσική της, την γαστρονομία της, τους επαγγελματικούς ορίζοντες που σου ανοίγει… και τόσα άλλα. Δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη, δεν έχει ιδιαίτερη προφορά, ούτε ορθογραφία εάν βασιστείς σε 2-3 κανόνες.

Μα, γιατί κάνω αυτήν την εισαγωγή;

Γιατί το πρώτο που κοιτάζουμε είναι η χρησιμότητα της γλώσσας και κατά δεύτερον, η δυνατότητα εξετάσεων. Τί Ισπανικά πτυχία μπορείς να δώσεις ώστε να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου και πότε. Φυσικά στην εκμάθηση Ισπανικών και παίζει ρόλο το αν μας αρέσει η γλώσσα.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στα Ισπανικά για αρχάριους ή και για προχωρημένους. Σε εκείνους που δεν είχαν την δυνατότητα του χρόνου ή των συγκυριών να πάρουν νωρίτερα την απόφαση να τα ξεκινήσουν/συνεχίσουν. Για εκείνους που θέλουν να μάθουν Ισπανικά σε τάξη ή με μαθήματα ισπανικών εξ αποστάσεως σε οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου κι αν βρίσκονται. Στον Όμιλο Γράψα μπορείς να τα κάνει και τα ΔΥΟ! Μαθαίνουμε τα Ισπανικά από μέσα, έχοντας στο επιτελείο μας έναν μεγάλο αριθμό καθηγητών, και native, καταρτισμένους στην προετοιμασία και την επιτυχία στις εξετάσεις Ισπανικών αλλά και στα ισπανικά online μαθήματα.

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς ετοιμάζουν τους σπουδαστές μας για τις

εξετάσεις Ισπανικών

με ποικίλους τρόπους χρησιμοποιώντας βίντεο, λεξιλογικές/γραμματικές ασκήσεις, Mocks, προφορικά κ.α.

Ένα από τα πιο σημαντικά στον Όμιλο Γράψα είναι τα έξτρα μαθήματα ισπανικών δωρεάν σε όλη την σχολική χρονιά. Έχοντας πάντα στόχο και μέριμνα την ενίσχυση του γνωστικού σας επίπεδου αλλά και την άμεση επιτυχία στις Εξετάσεις Ισπανικών DELE και ΚΠΓ-Ισπανικά. Το DELE διοργανώνεται από το Ισπανικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Cervantes της Ισπανίας και το ΚΠΓ από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής γραπτής και προφορικής εξέτασης και για τους δυο φορείς είναι τον Μάιο/Ιούνιο, Ιούλιο, Οκτώβριο. Μάθετε περισσότερα για τις ημερομηνίες εξετάσεων.

Τεστ ισπανικών Τεστ ισπανικών

Ισπανικά Αθήνα; Και όχι μόνο! Διδάσκουμε Ξένες Γλώσσες, φέτος, ακόμη και σε σπουδαστές από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Εμιράτα κλπ. Όλοι στα ΓΡΑΨΑ…έρχονται! Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε στόχο, αυτή η όμορφη και μοδάτη γλώσσα να γίνει κτήμα σας και να την χειρίζεστε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο σχεδόν σαν τη μητρική σας.

Η αγάπη που έχουμε για την εκμάθηση των γλωσσών, η αφοσίωση μας και τα χρόνια εμπειρίας από το 1984 μας κάνουν χρόνο με τον χρόνο να μετράμε περισσότερες επιτυχίες και χαμόγελα σπουδαστών μας στην Ισπανική γλώσσα!

Γιατί η επιτυχία στις εξετάσεις Ισπανικών είναι στα Γράψα!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία