38 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Κατανοώντας την ιταλική κουλτούρα, μαθαίνοντας Ιταλικά

21 ΔΕΚ 2016 - Gisella Mura, Υπεύθυνη Τομέα Ιταλικών


mathimata-ekmathisi-italikon
Τα ιταλικά δεν είναι μόνο η γλώσσα του Dante Alighieri ή του Manzoni ή αυτή που περιγράφει καταπληκτικά τοπία, πανέμορφες παραλίες, που διαδίδει τη μαγειρική σε ολόκληρο τον κόσμο (με πιάτα όπως pizza, parmigiano, pasta, maccheroni, mozzarella e prosciutto) ή αυτή της μουσικής, (Lirica ed Opera) αλλά είναι και η γλώσσα μιας χώρας βιομηχανοποιημένης (5ο στον κόσμο και μέλος του G7), πρωτοπόρα παγκοσμίως σε πολλούς τομείς (della moda, dell’agricoltura, del turismo e dell’arte).
 
Ξέρετε επίσης ότι μετά τα μαθήματα ιταλικών θα μπορείτε να καταλαβαίνετε αλλά ακόμη και να γράψετε ρομαντικά ιταλικά ποιήματα;
 
Αν θέλετε να μιλάτε, να γράφετε και να καταλαβαίνετε αυτή την τόσο διαδεδομένη γλώσσα, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να έρθετε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ όπου τα προγράμματα εκμάθησης ιταλικών έχουν ως στόχο να μιλάτε ιταλικά από το 1ο μάθημα του επιπέδου Ιταλικά για αρχάριους και να αποκτήσετε πτυχία Ιταλικών από το Ιταλικό ινστιτούτο αλλά και να καταλήξετε να κοιμάστε και να μιλάτε ιταλικά.
 
Με λίγα λόγια, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ βασικός στόχος είναι η επιτυχία, αποκτώντας κάποιο πτυχίο Celi, αλλά και η προσωπική ευτυχία μέσω της κατανόησης όλης της ιταλικής κουλτούρας.
 
Ίσως κάτι τέτοιο φαίνεται ουτοπικό αλλά πιστέψτε μας δεν είναι, γιατί η ειδίκευση μας στους ενήλικες είναι μοναδική! Έχουμε τον τρόπο μας!
 
Φυσικά όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν στα εκπαιδευτήρια μας είναι τελειόφοιτοι πανεπιστημίων της Ιταλίας και τα μαθήματα ιταλικών μας είναι ειδικά διαμορφωμένα για ενήλικες. Έτσι, η σωστή και επιτυχημένη εκμάθηση ιταλικώνστον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ είναι δεδομένη.
 
Οι άριστοι καθηγητές μας είναι εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ. Αυτό σημαίνει ότι επιμορφώνονται συνεχώς και καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους σε ακαδημαϊκό επίπεδο, παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια μεθοδολογίας είτε από το team του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ, είτε από καθηγητές ιταλικών πανεπιστημίων.
 
Θέλεις να ξεκινήσεις ιταλικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 21 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!
 
 
Έτσι, μαθαίνουν να διδάσκουν

ιταλικά για ενήλικες

παραδίδοντας μαθήματα ιταλικών οργανωμένα, σωστά δομημένα και με τη συνεισφορά νέας τεχνολογίας και διαδραστικών πινάκων. Αυτό συνεπάγεται ότι η απόκτηση ενός πτυχίου Celi κατά τη διάρκεια εκμάθησης ιταλικών στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, είναι δεδομένη. Έτσι κάποιος σπουδαστής μας μπορεί να αποκτήσει ένα από τα πτυχία Celi impatto, Celi 1, 2, 3, 4, 5 και όχι μόνο.
 
Το αποτέλεσμα είναι άριστο! Τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι ένα κοινό φροντιστήριο Ιταλικών. Έλατε να μας γνωρίσετε και θα έχετε την ευκαιρία να το επιβεβαιώσετε! Θα παρακολουθήσετε μαθήματα ιταλικών με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, θα μπορέσετε να μιλήσετε γρήγορα ιταλικά. Η επιτυχία στα πτυχία ιταλικών είναι τόσο μεγάλη και φαίνεται από τα ρεκόρ επιτυχιών μας!
 
Είμαστε κορυφαίοι στα πτυχία!
 
Gizella Mura
Υπεύθυνη Τομέα Ιταλικών
 


Επιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
21ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία