38 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Εκμάθηση γερμανικών

16 ΣΕΠ 2022 - Μαρία Γιαννουλάκη


Εκμάθηση γερμανικών στον όμιλο ΓΡΑΨΑ
Πως να μάθετε γερμανικά

Διανύοντας μια εποχή που κατακλύζεται από τρομερή ταχύτητα όπου όλοι θέλουμε τα πάντα να γίνονται ‘χθες΄, είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς τη δυνατότητα να το επιτύχει αυτό στην εκμάθηση γερμανικών ή γενικότερα στην εκμάθηση κάποιας ξένης γλώσσας. Ο Εκπαιδευτικός όμιλος ΓΡΑΨΑ, Νο 1 και στην εκμάθηση γερμανικών σε ενήλικες πρωτοπορούν και καινοτομούν ήδη από το 1984 και κάνουν την εκμάθηση γερμανικών εύκολη υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή νιώθεις ότι ο στόχος σου θα επιτευχθεί! Και ποιος είναι αυτός? Να αποκτήσεις την ικανότητα ήδη από τα πρώτα μαθήματα να μιλάς και να κατανοείς γερμανικά, η οποία θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί είτε άλλου είδους. Η εκμάθηση γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ εναρμονίζεται με τις πραγματικές ανάγκες της εποχής μας και λαμβάνει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες που αφορούν στην εκμάθηση γερμανικών από ενήλικες. Τα φροντιστήρια ΓΡΑΨΑ μετέχουν σε όλη αυτή τη συναρπαστική διαδικασία μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους οι οποίες έχουν ένα στόχο: την επιτυχία!

Τεστ γερμανικών Τεστ γερμανικών

Η εκμάθηση γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ γίνεται με δομημένο πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην επικοινωνία μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων: διαδραστικοί πίνακες, youtube, τραγούδια και ξένες ταινίες συμβάλλουν στην γρηγορότερη εκμάθηση γερμανικών φέρνοντας τον σπουδαστή πιο κοντά στη γλώσσα. Επιπλέον, με οργανωμένα τμήματα καλύπτονται οι διαφορετικές μαθησιακές ανάγκες των σπουδαστών παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας να κατανοούν καλύτερα τη γλώσσα και να λύνουν κάθε τους απορία άμεσα! Όλα τα προγράμματα για την εκμάθηση γερμανικών είναι εμπλουτισμένα με το NLP (Νευρολογικός προγραμματισμός) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων: οπτικό, ακουστικό κιναισθητικό.

Όμως το μυστικό της επιτυχίας μας δεν κρύβεται μόνο εκεί, έγκειται στο γεγονός ότι ο κάθε σπουδαστής αξιολογείται και αντιμετωπίζεται ως μονάδα! Οι καθηγητές στα ΓΡΑΨΑ αφουγκράζονται τις ανάγκες των σπουδαστών μας και σκύβουν μεμονωμένα στις ανάγκες τους ώστε να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους, την εκμάθηση γερμανικών και την άμεση χρήση της.

Ταχύρρυθμα Γερμανικά σε 3 μήνες για άμεση εγκατάσταση στη Γερμανία! Ταχύρρυθμα Γερμανικά σε 3 μήνες για άμεση εγκατάσταση στη Γερμανία!

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ είναι άρτια καταρτισμένοι στο να μεταδίδουν γνώσεις αλλά και να βοηθούν τους σπουδαστές τους να τις χρησιμοποιούν από την πρώτη κιόλας μέρα. Είναι επίσης άνθρωποι με υψηλή αντίληψη και ενσυναίσθηση, έτοιμοι να ακούσουν, να βοηθήσουν και να στηρίξουν ανά πάσα στιγμή τους σπουδαστές τους.

Η εκμάθηση γερμανικών στα ΓΡΑΨΑ όμως δεν είναι μόνο αποστήθιση κανόνων γραμματικής και εκμάθηση λεξιλογίου. Είναι ακόμα φιλίες, καινούριες γνωριμίες, ταξίδια, parties, διασκέδαση! Δεν είναι τυχαίο ότι στα ΓΡΑΨΑ έχουν δημιουργηθεί φιλίες που διαρκούν για πάντα και που οι παλαιοί μας σπουδαστές μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε φίλους τους!

Για εκμάθηση γερμανικών, είτε δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως, ελάτε στα ΓΡΑΨΑ

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!Επιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
21ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία