40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
TikTok Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

ΠΑΤΡΑ: Αγγλικά-Γαλλικά-Γερμανικά-Ιταλικά-Ισπανικά για ενήλικες από το 2002

1 ΑΠΡ 2014 - Ματίνα Σγούρδου, Διευθύντρια ΓΡΑΨΑ Πάτρας


ΠΑΤΡΑ: Αγγλικά-Γαλλικά-Γερμανικά-Ιταλικά-Ισπανικά για ενήλικες
 
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ από το 2002 που άνοιξε το 1ο εκπαιδευτήριο στην Πάτρα (Ερμού 23) έδωσε άλλη πνοή στην πόλη. Ενέπνευσε στους ενήλικες εμπιστοσύνη, ότι δηλαδή μπορούν να μάθουν ξένες γλώσσες σωστά και φυσικά να πάρουν το πτυχίο τους σε εύλογο χρόνο.
 
Χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότεροι ενήλικες μας εμπιστεύονται στην Πάτρα, ενθαρρύνοντας και φίλους τους να ζήσουν την πρωτοποριακή διδασκαλία των ξένων γλωσσών στα «Γράψα». Αυτός ήταν και ο λόγος που ανοίξαμε και το 2ο εκπαιδευτήριο στη περιοχή της Αγίας Σοφίας το 2008, να τους εξυπηρετήσουμε ΟΛΟΥΣ!
 
Γιατί είναι πολύ διαφορετικό να έχει κάποιο φροντιστήριο 100% επιτυχία στέλνοντας 2-3 σπουδαστές στις εξετάσεις του Cambridge ή Michigan (ή άλλου φορέα), και φυσικά πολύ διαφορετικό όταν στέλνει εκατοντάδες στις εξετάσεις Lower / Proficiency και η επιτυχία αγγίζει το 95%.
 
Γι' αυτό και "οι άλλοι" προσπαθούν να μας αντιγράψουν με "δήθεν κέντρα εξειδικευμένων σπουδών", "δήθεν εγγυήσεις πτυχίων", "δήθεν μαθήματα δωρεάν" ή "υποστηρικτικά". Μάταια όμως!!!!
 
Οι ενήλικες ξέρουν: για να πάρουν Lower ή Proficiency στην Πάτρα (ή πτυχία άλλων γλωσσών), θα έρθουν στα «Γράψα». Τα Νο1 φροντιστήρια Αγγλικών Πάτρας, αλλά και ...Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ισπανικών!

Γιατί διδάσκουμε σε φοιτητές Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και γιατί φυσικά
 
είμαστε μακράν όλων των άλλων οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..!!!
Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Instagram Γράψα
  • TikTok Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία