40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Αγγλικά για Φοιτητές

7 ΔΕΚ 2021


Αγγλικά Υψηλής Ποιότητας για φοιτητές

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για 18+ (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη), δημιούργησε το 1984 την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με Ευρωπαϊκά standards.

Με 130.000 σπουδαστές έως τώρα (σε 78.000 υπολογίζουμε τους φοιτητές), με Εγγύηση Πτυχίου, κορυφαίες διεθνείς Ακαδημαϊκές συνεργασίες και φιλικά δίδακτρα (από 80€/μήνα), στα ΓΡΑΨΑ ... φεύγεις με Πτυχίο!

Στα ΓΡΑΨΑ μπορείτε να κάνετε Αγγλικά είτε σε φυσική τάξη είτε μαθήματα αγγλικών online αν δεν έχετε καθόλου χρόνο ή μένετε μακριά.

Οι φοιτητές γνωρίζουν ότι για την ολοκλήρωση, αφενός, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών θα χρειαστούν μια εκτεταμένη βιβλιογραφία, γραμμένη κυρίως τα Αγγλικά.

Βραβευμένοι από την Ελληνο - Αμερικανική Ένωση (Πτυχία Michigan) ! Βραβευμένοι από την Ελληνο - Αμερικανική Ένωση (Πτυχία Michigan) !

Επιπλέον για μεταπτυχιακό σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο του εξωτερικού (και στην Ελλάδα) ή συμμετοχή σε Erasmus, είναι απαραίτητο κάποιο πτυχίο Αγγλικών που να αποδεικνύει την επαρκή γνώση της γλώσσας.

Η εκμάθηση Αγγλικών είναι απαραίτητη και για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία!

Οι σπουδαστές ΓΡΑΨΑ επωφελούνται από μοναδικές παροχές που αποσκοπούν στην άμεση, αποτελεσματική κι εξατομικευμένη κάλυψη του κάθε σπουδαστή, προσωπικά.

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε ταχύρυθμα μαθήματα απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των φοιτητών. Βιβλιογραφία ειδικά για νέους ενήλικες, καθηγητές εξειδικευμένους και επιμορφωμένους για το συγκεκριμένο κοινό, ωράρια μαθημάτων συμπληρωματικά στις Σχολή σας, 1.000άδες ΔΩΡΕΑΝ ώρες αναπλήρωσης μαθημάτων που χάθηκαν λόγω εξεταστικών και πολλά άλλα!

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές στα ΓΡΑΨΑ δεν χάνουν κανένα μάθημα, αφού σε περίπτωση που σημειώσουν απουσίες λόγω πχ εξεταστικής θα αναπληρώσουν την ύλη τους, ΔΩΡΕΑΝ. Συνεπώς, δεν προχωράμε, χωρίς να μαθαίνουμε!

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρεις ευέλικτα ωράρια και πολλές επιλογές ωραρίου, ακόμη και εναλλάξ παρακολούθηση. Στα ΓΡΑΨΑ κερδίζεις σε χρόνο, χρήματα και κόπο!

Υποτροφίες – Εκπτώσεις για φοιτητές

Οι φοιτητές μας επωφελούνται και από προνομιακές εκπτώσεις, ύψους 300€. Παρέχονται επίσης ειδικές τιμές στη 2η γλώσσα, σε πολύτεκνους, υποτροφίες σε νέους πρωτοετείς, όπως και η δυνατότητα πληρωμής των ετησίων διδάκτρων σε 12 δόσεις. Επιπλέον, στα πλαίσια του προγράμματος «Μαζί και στη Γνώση», συστήνοντάς μας ένα φιλικό πρόσωπο, έχετε σημαντική έκπτωση και οι 2 στα ετήσια δίδακτρά σας!

Μάθετε περισσότερα για τα Αγγλικά για ενήλικες στα ΓΡΑΨΑ, τα Proficiency, το ECPE, το IELTS και άλλα πτυχία.

Ξεκινήστε Αγγλικά σήμερα! Ελάτε στα ΓΡΑΨΑ και κερδίστε τη χρονιά!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία