40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Tα πτυχία ΜΙΣΙΓΚΑΝ, στα πιο διαδεδομένα Πτυχία Αγγλικών

1 ΙΟΥΝ 2018 - Stephanie


Μάθετε για τις Εξετάσεις ΜΙΣΙΓΚΑΝ
Εξετάσεις ΜΙΣΙΓΚΑΝ 2019


Τα αγγλικά είναι σήμερα κομμάτι της ζωής όλων μας και η πιστοποίηση γνώσης της αγγλικής γλώσσας είναι πλέον απαραίτητη. Οι εξετάσεις του ΜΙΣΙΓΚΑΝ ECCE και ECPE είναι οι πιο δημοφιλείς εξετάσεις ανάμεσα στα αναγνωρισμένα πτυχία αγγλικών στη χώρα μας.

To ELI (English Language Institute) είναι παράρτημα του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Ιδρύθηκε το 1941 και ήταν το πρώτο κέντρο στο είδος του στις Η.Π.Α. Το ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English Competency) δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, ELI, και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης το 1992.

Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο! Δες τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιτυχόντες μας με ονοματεπώνυμο!

Οι εξετάσεις Μίσιγκαν ECCE διεξήχθησαν επίσημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Μάιο του 1994 και παγκοσμίως τον Ιούνιο του 1995. Εκείνη την εποχή, οι Έλληνες που μάθαιναν αγγλικά είχαν ως μοναδική επιλογή για να πιστοποιήσουν την γνώση της αγγλικής γλώσσας μέσα από τα πτυχία αγγλικών του Πανεπιστημίου του Cambridge. Πολύ σύντομα όμως, το Lower Michigan κέρδισε την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων υποψηφίων. Ο τρόπος εξέτασης πολύ φιλικός προς τον εξεταζόμενο (multiple choice), η σύντομη διάρκεια της εξέτασης (περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά) μαζί με την απόλυτη αναγνώριση του πιστοποιητικού σε επίπεδο Β2 (όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες του Συμβουλίου της Ευρώπης) από το ΑΣΕΠ, κατάταξαν το Lower Michigan πρώτο στην λίστα προτιμήσεων των Ελλήνων σπουδαστών στα πτυχία αγγλικών. Σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες σπουδαστές δίνουν εξετάσεις ECCE Michigan κάθε χρόνο, ακόμα και μετά την εισαγωγή πολλών άλλων εξετάσεων σε αυτό το επίπεδο.

Τεστ αγγλικών - ECCE Τεστ αγγλικών - ECCE

Σύντομες Πληροφορίες για το ECCE του Μίσιγκαν (Lower)

Το Michigan ECCE του αποτελείται από 4 sections.

Listening (κατανόηση προφορικού λόγου): ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, αφού οι υποψήφιοι ακούσουν υλικό από CD.

ECCE GVR (Grammar, Vocabulary, Reading): 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Εξετάζουν γραμματική-λεξιλόγιο και κατανόηση κειμένου.

ECCE Writing (γραπτό μέρος): Μια γραπτή εργασία περίπου 180 - 200 λέξεων που βασίζεται σε δεδομένες πληροφορίες. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο θέματα: letter η essay.

ECCE Speaking (συνέντευξη): Η προφορική εξέταση (3 στάδια) γίνεται ανάμεσα στον υποψήφιο και τον εξεταστή και αποτελείται από.

Πατήστε για αναλυτικές πληροφορίες για το Michigan Lower

Σύντομες Πληροφορίες για το ECPE του Μίσιγκαν (Proficiency)

Το ECPE του Michigan αποτελείται από 4 sections.

ECPE Writing: Μια γραπτή εργασία (άρθρο) 300 λέξεων περίπου που την επιλέγει ο/η υποψήφιος/α ανάμεσα σε δύο.

ECPE Listening: Bασίζεται σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής αφού προηγουμένως οι υποψήφιοι ακούσουν υλικό από CD.

ECPE GCVR (Grammar, Cloze, Vocabulary, Reading): 120 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που εξετάζουν γραμματική, λεξιλόγιο και κατανόηση κειμένου.

ECPE Speaking: Συζήτηση ανάμεσα σε 2 ή 3 υποψηφίους και 2 εξεταστές. Τα τρία πρώτα μέρη (Writing, Listening και GCVR) αποτελούν τις γραπτές εξετάσεις του ECPE και διεξάγονται την ίδια ημέρα. Το τέταρτο μέρος, το Speaking, πραγματοποιείται ή την ημέρα των γραπτών εξετάσεων ή σε μια άλλη ημερομηνία.

Πατήστε για αναλυτικές πληροφορίες για το και το Michigan Proficiency

Τεστ αγγλικών - Proficiency Τεστ αγγλικών - Proficiency

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, με ρεκόρ επιτυχιών στα Πτυχία κάθε χρόνο, έχει βραβευθεί 2 φορές από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition.

Μπορείτε να μάθετε Αγγλικά για ενήλικες στα ΓΡΑΨΑ, με εγγυημένη επιτυχία!

Από το 1984, 130.000 νέοι ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) έχουν περάσει από τα θρανία μας και πολλές χιλιάδες έχουν αποκτήσει υψηλά Πτυχία Γλωσσομάθειας! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ ειδικεύεται στην προετοιμασία για πτυχία αγγλικών από το 1984. Με άριστο διδακτικό προσωπικό, εκπαιδευμένο κάθε χρόνο από ακαδημαϊκούς του Oxford University, οδηγεί κάθε χρόνο χιλιάδες σπουδαστές στην επιτυχία. Οι αριθμοί ρεκόρ των επιτυχόντων, μάς οδήγησαν στην εισαγωγή Εγγύησης Πτυχίου!!! Τολμάμε να εγγυηθούμε, επειδή όποιος έρχεται στα Γράψα, φεύγει με πτυχίο!!!

Μάθετε περισσότερα για τα πτυχία επιπέδου Lower: LRN B2, NOCN B2, TOEIC B2, MSU B2. Αν τα Αγγλικά σας βρίσκονται σε ανώτερο επίπεδο πχ C2-Αγγλικά, μάθετε για τα πτυχία επιπέδου Proficiency: LRN C2, NOCN C2, MSU C2, Languagecert c2

Γι’ αυτό λοιπόν, εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τα αγγλικά σας και χρειαζέστε άμεσα ένα έγγυρο πτυχίο αγγλικών, έλατε σε ένα εκπαιδευτήριο ΓΡΑΨΑ και... το Lower Michigan 2018 θα γίνει σίγουρα πραγματικότητα!!!!

Θέλω να ενημερωθώ για Πτυχία Ξένων Γλωσσών



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία