40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

99% επιτυχόντες ΓΡΑΨΑ στο ECPE Δεκεμβρίου 2016

7 ΜΑΡ 2017 - Μάρθα Καλαντζή


ΓΡΑΨΑ, Νο1 στους ενήλικες. 99% επιτυχία στο ECPE Δεκεμβρίου 2016. Φιλικά Δίδακτρα.

Το ECPE

(Michigan Proficiency)

αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο δημοφιλή πιστοποίηση για την γνώση της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο C2 στη χώρα μας. Από το 1957 που το Michigan proficiency ήρθε στην Ελλάδα μέσω της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης, χιλιάδες σπουδαστές την επιλέγουν σαν εξέταση. Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα, όπου τα αγγλικά για ενήλικες είναι η ειδίκευση μας, οι επιτυχίες αγγίζουν το 99% (264 επιτυχόντες από τους 268 υποψηφίους στις εξετάσεις ECPE Δεκεμβρίου 2016) και το ECPE 2017 θα είναι και πάλι πρώτο στις προτιμήσεις.

Η εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες δεν είναι εύκολη δουλειά. Και σίγουρα είναι διαφορετική από το να διδάσκεις παιδιά. Οι περισσότεροι ενήλικες σπουδαστές βρίσκονται στην τάξη γιατί το θέλουν. Είτε γιατί το απαιτεί η δουλειά τους, είτε γιατί επιθυμούν ένα πτυχίο είτε γιατί απλά επέλεξαν να μάθουν κάτι καινούριο. Και έρχονται στην τάξη με διαφορετικά στυλ εκμάθησης. Κάποιοι βασίζονται σε εικόνες, σε αυτό που βλέπουν ή σημειώνουν. Άλλοι απορροφούν κάθε τι που λέγεται στην τάξη. Τέλος, υπάρχουν κι αυτοί που εμπλέκονται ενεργά και μαθαίνουν πιο εύκολα απλά «κάνοντάς το». Ό,τι χαρακτηριστικό κι αν έχουν οι σπουδαστές σε μια τάξη, όλα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και να συνδυάζονται. Στον Εκπαιδευτικό Όμιλό ΓΡΑΨΑ η ειδίκευση στους ενήλικες δεν είναι τυχαία. Είτε πρόκειται για φοιτητές, είτε για εργαζόμενους είτε για στελέχη είτε για κάποιον που απλά επιθυμεί να μπει στον κόσμο μιας ξένης γλώσσας, για μας το ‘αγγλικά για ενήλικες’ είναι αποστολή. Από το 1984, έχουν περάσει 88.000 σπουδαστές από τα θρανία. Δεν... είναι και λίγοι!

Στον τομέα των Αγγλικών οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Το πτυχίο είναι προϋπόθεση. Το "θα ήθελα το

Proficiency Μichigan

" είναι σχεδόν το πρώτο που ακούμε όταν μας επισκέπτονται. Το ECPE έχει τα πρωτεία και δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Υπάρχει όμως και μια άλλη πρόκληση. Όλοι αυτοί οι σπουδαστές που μας προτιμούν έχουν κάτι κοινό. Είναι πολυάσχολοι. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερη απογοήτευση από το να χάνουν μαθήματα λόγω υποχρεώσεων. Άλλωστε ένα βασικό τους παράπονο είναι ότι δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν όσο θα ήθελαν. Εδώ ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ πρωτοτυπεί και φροντίζει να μην χαθεί κανένα μάθημα. Τα ευέλικτα προγράμματα που προσφέρουμε υλοποιούνται ως εξής: οι σπουδαστές μας μπορούν να αναπληρώσουν ένα μάθημα που έχουν χάσει παρακολουθώντας το σε άλλη τάξη και διαφορετική μέρα και ώρα. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάξουν το ωράριό τους και να παρακολουθήσουν άλλο τμήμα ίδιου επιπέδου που ακολουθεί την ίδια ακριβώς ύλη, αν λόγω της εργασίας τους ή του προγράμματός τους προκύψει πρόβλημα. Κάποιοι εκμεταλλεύονται την ευελιξία αυτή στο έπακρο. Παρακολουθούν τμήματα εναλλάξ ώστε να μην χάνουν κανένα μάθημα και να εξυπηρετούνται 100%.

 Μάθετε για την εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online.

Λοιπόν; Ψάχνεις αγγλικά για ενήλικες; Θέλεις το Μισιγκαν Proficiency; Είναι το ECPE το πτυχίο που σου ζητάνε; JOIN US! Για να είσαι στη λίστα επιτυχόντων του Proficiency Michigan 2017!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία