38 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Μαθαίνω Γαλλικά στα ΓΡΑΨΑ

22 ΙΑΝ 2021 - Μαρία Σιδερή


Μαθαίνω Γαλλικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΑΛΛΙΚΑ!!!!

Πρέπει να μάθεις γαλλικά; Αποφάσισες να σπουδάσεις ή να κάνεις μεταπτυχιακό σε γαλλόφωνη χώρα; Δουλεύεις σε ξένη εταιρεία και πρέπει να κάνεις επαγγελματικά ταξίδια σε γαλλόφωνες χώρες; Θέλεις να βελτιώσεις το βιογραφικό σου; Τότε ήρθε η ώρα να έρθεις σε εμάς!

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γραψα θα φτάσεις στο στόχο σου γρήγορα, ευχαρίστα και χωρίς δυσκολίες! Μαθαίνω γαλλικά κοντά μας σημαίνει : «μιλάω από το πρώτο μάθημα, δημιουργώ, συνεργάζομαι και αποκτώ αυτές ακριβώς τις δεξιότητες που χρειάζομαι για να μπορώ να μιλήσω, να διαβάζω, να ακούω και να συμμετέχω ενεργά στην καθημερινότητα σε μια γαλλόφωνη χώρα».

Και βέβαια σημαντική βοήθεια για να φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα, παρέχουν οι Νέες Τεχνολογίες στην εκπαίδευση. Γιατί κι εμείς εξοπλίζουμε τα μαθήματα γαλλικών με multimedia. Δημιουργούμε λοιπόν μάθημα ζωντανό, ενδιαφέρον γεμάτο από γλωσσικά, οπτικά, ακουστικά ερεθίσματα που σε βοηθούν να μιλήσεις γρήγορα.

Κάποια από τα πτυχία Γαλλικών τα οποία μπορεί να αποκτήσει κάποιος σε τάξη ή με γαλλικά online στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ είναι τα εξής: Delf a1 έως Delf b1 και Delf b2, Dalf C1 και Dalf c2, Sorbonne B2, Sorbonne C1, Sorbonne C2.

Και αν ακόμα χρειάζεσαι βοήθεια, στήριξη, ενδυνάμωση, είμαστε πάντα δίπλα σου! Σου προσφέρουμε μαθήματα υποστήριξης, επαναλήψεις, επεξηγήσεις, χρησιμοποιώντας όλα τα κατάλληλα εκπαιδευτικά μέσα.

Και τα αποτελέσματα μας δεν είναι τυχαία…! Η εκμάθηση γαλλικών στον Όμιλο Γραψα φέρνει υψηλα σκορ επιτυχίας και διακρίσεις! Πανελληνίως αγγίζουμε και ξεπερνάμε το 90% σε ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης

γαλλικής γλώσσας

. Επίσης, έχουμε βραβευτεί για τα άριστα αποτελέσματα εκμάθησης Γαλλικών από τη Γαλλική πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο IFA σε ειδική τελετή!

Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε και μαθήματα γαλλικών για ενήλικες online με όλα τα πλεονεκτήματα της φυσικής τάξης, από Γαλλικά για αρχάριους έως DALF C2.

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα..! Σε περιμένουμε για μαθήματα Γαλλικών! Για να αγαπήσεις τη γαλλική γλώσσα μέσα από ένα αξέχαστο γλωσσικό ταξίδι!Επιστροφή στη λίστα

Μοιραστείτε τη σελίδα:
Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
21ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία