Αρχική σελίδα /

Μαθαίνω Γαλλικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ

11 ΙΟΥΛ 2016 - Μαρία Σιδερή

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Μαθαίνω Γαλλικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΑΛΛΙΚΑ!!!!

Πρέπει να μάθεις γαλλικά; Αποφάσισες να σπουδάσεις ή να κάνεις μεταπτυχιακό σε γαλλόφωνη χώρα; Δουλεύεις σε ξένη εταιρεία και πρέπει να κάνεις επαγγελματικά ταξίδια σε γαλλόφωνες χώρες; Θέλεις να βελτιώσεις το βιογραφικό σου; Τότε ήρθε η ώρα να έρθεις σε εμάς!

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γραψα θα φτάσεις στο στόχο σου γρήγορα, ευχαρίστα και χωρίς δυσκολίες! Μαθαίνω γαλλικά κοντά μας σημαίνει : «μιλάω από το πρώτο μάθημα, δημιουργώ, συνεργάζομαι και αποκτώ αυτές ακριβώς τις δεξιότητες που χρειάζομαι για να μπορώ να μιλήσω, να διαβάζω, να ακούω και να συμμετέχω ενεργά στην καθημερινότητα σε μια γαλλόφωνη χώρα».

Και βέβαια σημαντική βοήθεια για να φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα, παρέχουν οι Νέες Τεχνολογίες στην εκπαίδευση. Γιατί κι εμείς εξοπλίζουμε τα μαθήματα γαλλικών με multimedia. Δημιουργούμε λοιπόν μάθημα ζωντανό, ενδιαφέρον γεμάτο από γλωσσικά, οπτικά, ακουστικά ερεθίσματα που σε βοηθούν να μιλήσεις γρήγορα αλλά και να έρθεις σε επαφή με το κόσμο της καλλιφωνίας.

Φυσικά, οι καθηγητές μας ξέρουν πολύ καλά πώς να σε βοηθήσουν να φτάσεις στο στόχο αυτό! Ξέρουν τι χρειάζονται οι ενήλικες, τι μέθοδο πρέπει να επακολουθήσουν. Είναι καταρτισμένοι κατάλληλα από το ακαδημαϊκό team του Ομίλου Γραψα γιατί και ξέρουν πώς να σε βοηθήσουν!

Και αν ακόμα χρειάζεσαι βοήθεια, στήριξη, ενδυνάμωση, είμαστε πάντα δίπλα σου! Σου προσφέρουμε μαθήματα υποστήριξης, επαναλήψεις, επεξηγήσεις, χρησιμοποιώντας όλα τα κατάλληλα εκπαιδευτικά μέσα.

Και τα αποτελέσματα μας δεν είναι τυχαία…! Η εκμάθηση γαλλικών στον Όμιλο Γραψα φέρνει υψηλα σκορ επιτυχίας και διακρίσεις! Πανελληνίως αγγίζουμε και ξεπερνάμε το 90% σε ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης

γαλλικής γλώσσας

. Επίσης, έχουμε βραβευτεί για τα άριστα αποτελέσματα εκμάθησης Γαλλικών από τη Γαλλική πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο σε ειδική τελετή!

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα..! Σε περιμένουμε για μαθήματα Γαλλικών! Για να αγαπήσεις τη γαλλική γλώσσα μέσα από ένα αξέχαστο γλωσσικό ταξίδι!


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Τα Αγγλικά στον κόσμο
Αγγλικά: η παγκόσμια γλώσσα 24/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εάν ολόκληρος ο πλανήτης έπρεπε να επιλέξει μία και μοναδική κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα τα Αγγλικά
Εκμάθηση Αγγλικών
Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες 22/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εγγυημένη εκμάθηση Αγγλικών. Με άρτια οργανωμένα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα