40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Φροντιστήριο Γερμανικών. Τάξη ή 100% Γερμανικά online

17 ΔΕΚ 2020 - Αγγελική Σπηλιοπούλου


Ταχύρυθμα Γερμανικά Αναζητάς

φροντιστήριο Γερμανικών

γιατί θέλεις να ξεκινήσεις

μαθήματα Γερμανικών

. Δε συμβιβάζεσαι με μια τυχαία επιλογή. Θέλεις να βρεις ένα φροντιστήριο Γερμανικών που θα σου παρέχει προγράμματα σπουδών με υψηλά standards, αναζητάς ταχύρυθμη εκπαίδευση διότι βιάζεσαι αλλά θες ταυτόχρονα να μάθεις τη γλώσσα σωστά και με αποτελέσματα που θα σου μείνουν. Έχεις ως βασικό σου στόχο, όχι μόνο να μάθεις Γερμανικά, αλλά και να πιστοποιήσεις το επίπεδο γλωσσομάθειας με την απόκτηση ενός πτυχίου Goethe ή OSD ή ΚΠΓ Γερμανικά;

Υποτροφία -200€ σε κάθε φοιτητή/-τρια Υποτροφία -200€ σε κάθε φοιτητή/-τρια

Όλα τα παραπάνω κάνουν το να ψάξεις το κατάλληλο φροντιστήριο Γερμανικών μια υπόθεση απαιτητική και χρονοβόρα που αξίζει όμως τον κόπο αφού η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας αποτελεί επένδυση. Μαθαίνοντας Γερμανικά χτίζεις ένα πλούσιο βιογραφικό, στοχεύεις σε καλύτερες προοπτικές εργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης. Παράλληλα η

εκμάθηση γερμανικών

σου ανοίγει τον δρόμο για σπουδές στη Γερμανία εφόσον είναι στους στόχους σου μιας και τα πανεπιστήμια στη Γερμανία θεωρούνται από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

ΓΡΑΨΑ. Νο1 στους 18+

Τα φροντιστήρια Γερμανικών Γράψα αποτελούν την καλύτερη επιλογή για όποιον ψάχνει εγγυημένο αποτέλεσμα και μάλιστα με αποδείξεις. 130.000 έχουν μάθει ξένες γλώσσες κοντά μας. ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, Νο1 στα Γερμανικά για ενήλικες:

  • Τα Γράψα παρέχουν προγράμματα σπουδών με υψηλά standards, ταχύρυθμη εκμάθηση της γλώσσας, μαθήματα βιωματικά που είναι προσαρμοσμένα στα διαφορετικά μαθησιακά στυλ, μαθήματα εμπλουτισμένα με στοιχεία NLP (κατάταξη των σπουδαστών σε οπτικούς, ακουστικούς, κιναισθητικούς τύπους ανάλογα με τον τρόπο που μαθαίνουν γρηγορότερα)
  • Στα Γράψα θα ανακαλύψεις πως σε αντιμετωπίζουμε ως μοναδικό γιατί πρώτοι εμείς αναγνωρίζουμε πως δε μαθαίνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο και πως κάθε σπουδαστής χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση για να έχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα
  • Εδώ θα βρεις γερμανικά μαθήματα που καλύπτουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Είτε θέλεις να ξεκινήσεις γερμανικά είτε να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου ή θέλεις γρήγορα μια πιστοποίηση.
  • Στα Γερμανικά Γράψα η εκμάθηση της γλώσσας γίνεται με πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο, με τη βοήθεια της τεχνολογίας (χρήση διαδραστικού πίνακα) και έχει αποτελέσματα που διαρκούν. Σε ολιγομελή γκρουπ, σ’ ένα χαρούμενο και δυναμικό περιβάλλον.

Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας! Ευέλικτα ωράρια συμπληρωματικά στη Σχολή ή την Εργασία σας!

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

  • Στα φροντιστήρια Γερμανικών Γράψα, θα μάθεις τη γλώσσα, οπωσδήποτε! Είτε είσαι μόνο φοιτητής είτε είσαι και φοιτητής και εργαζόμενος, έχεις απαιτητικό ωράριο εργασίας και περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο. Γιατί στα ΓΡΑΨΑ κάνεις αναπλήρωση του μαθήματος που χάνεις σε άλλο ωράριο και έχεις τη δυνατότητα ακόμα και να παρακολουθείς μόνιμα εναλλάξ σε τμήματα ανάλογα με το ωράριο της εργασίας σου. Και αν χρειαστεί να χάσεις μαζεμένα μαθήματα για σοβαρό λόγο ή έχει αδυναμίες που θες να καλύψεις, αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Τεστ γερμανικών Τεστ γερμανικών

  • Στα ΓΡΑΨΑ θα βρείτε τμήματα γερμανικών όλες τις ώρες (απόγευμα, βράδυ, πρωί, μεσημέρι). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα Εναλλάξ Παρακολούθησης. Έτσι αν εργάζεστε βράδυ ή σε κυλιόμενο ωράριο ή αν έχετε πιεστικό πρόγραμμα στη σχολή σας, μπορείτε να παρακολουθείτε μαθήματα που να ταιριάζουν στο πρόγραμμά σας (ανάλογα πάντοτε με τη διαθεσιμότητα των ωραρίων αυτών).
  • Στο φροντιστήριο Γερμανικών Γράψα ο καθηγητής σου θα είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσει και να σε ενθαρρύνει να φτάσεις στο στόχο σου. Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ έχουν δυνατά Πτυχία, αρκετοί είναι και native, άνθρωποι νέοι, αισιόδοξοι και επικοινωνιακοί.

Στα ΓΡΑΨΑ εκτός από μαθήματα τάξης, μπορείτε να κάνετε και Γερμανικά online.

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία