Αρχική σελίδα /

Ο σωστός τρόπος εκμάθησης γαλλικών για την απόκτηση πτυχίων γαλλικών.

23 ΔΕΚ 2016 - Μαρία Σιδερή, Υπεύθυνη Τομέα Γαλλικών

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Πώς να αποκτήσετε εύκολα πτυχία γαλλικών!
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ τα

προγράμματα εκμάθησης γαλλικών

έχουν ως στόχο να μιλάτε γαλλικά από το πρώτο μάθημα, να αποκτήσετε

πτυχία γαλλικών

και να αγαπήσετε τα μαθήματα γαλλικών από τη πρώτη στιγμή!
Με λίγα λόγια, Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ βασικός στόχος είναι η επιτυχία!
 
Ίσως κάτι τέτοιο να φαίνεται ουτοπικό αλλά πιστέψτε μας δεν είναι! Έχουμε τον τρόπο ή πιο σωστά τη τεχνογνωσία για να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω.
 
Η τεχνογνωσία, λέξη κλειδί, σχετίζεται κυρίως με το τρόπο που διδάσκονται τα γαλλικά οι ενήλικες, τις μεθόδους δηλαδή εκμάθησης των γαλλικών, αλλά και με τα μέσα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων των γαλλικών. Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ στοχεύουμε να μεταφέρουμε αυτή τη τεχνογνωσία στους διδάσκοντες ώστε τα μαθήματα γαλλικών να είναι μαθήματα υψηλών προδιαγραφών.
Πιο συγκεκριμένα, οι καθηγητές μας είναι άριστοι διδάσκοντες εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ. Αυτό σημαίνει ότι επιμορφώνονται σε ακαδημαϊκό επίπεδο ακολουθώντας είτε από το team του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ, είτε παρακολουθώντας σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό από γαλλόφωνους σεμινάρια μεθοδολογίας συμβούλους και εκπαιδευτές. Έτσι, μαθαίνουν να διδάσκουν γαλλικά σε ενήλικες παραδίδοντας μαθήματα γαλλικών οργανωμένα και σωστά δομημένα.
 
Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η επιμόρφωση των καθηγητών του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γραψα είναι συνεχής και διαρκεί καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Η επιμόρφωση λοιπόν για την εκμάθηση γαλλικών είναι πολύπλευρη και ολοκληρωμένη και οι καθηγητές είναι καταρτισμένοι σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μεταφέρουν γνώση στους σπουδαστές αλλά και να τους βοηθούν να αποκτήσουν τα πτυχία γαλλικών που τους ενδιαφέρουν.
 
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ βραβεύτηκε σε ειδική τελετή από τη Γαλλική πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο για τις άριστες επιδόσεις των σπουδαστών στα πτυχία γαλλικών αλλά και τη συμβολή του στη προώθηση της Γαλλόφωνους στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα μιας πολύχρονης οργανωμένης προσπάθειας για την εκμάθηση γαλλικών είναι εμφανή!
 
Το αποτέλεσμα είναι άριστο! Έλατε να γνωρίσετε από κοντά τη δουλειά που πραγματοποιείται και να αποκτήσετε σημαντικές δεξιότητες. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα γαλλικών με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, θα μπορέσετε να μιλήσετε γρήγορα γαλλικά, η επιτυχία στα πτυχία γαλλικών είναι εγγυημένη και η εντύπωση που θα αποκομίσετε θα είναι εγγυημένα αρίστη.
 
Μαρία Σιδερή
Υπεύθυνη Τομέα Γαλλικών

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο νέο τηλεοπτικό ΓΡΑΨΑ;

Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
26ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

  • Κάλεσε μας τώρα: 800 11 47277, 210-7565300
  • ή άφησε μας στοιχεία & ερωτήσεις σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς:
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Πόσα είναι τα Proficiency;
Πόσα “Proficiency” υπάρχουν? 1/2/2019 - Αγγελική Σπηλιοπούλου
Μάθετε πόσα “Proficiency” υπάρχουν! Αναλυτικές πληροφορίες και Tips επιτυχίας
Τα Αγγλικά στον κόσμο
Αγγλικά: η παγκόσμια γλώσσα 24/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εάν ολόκληρος ο πλανήτης έπρεπε να επιλέξει μία και μοναδική κοινή γλώσσα επικοινωνίας αυτή θα ήταν αναμφισβήτητα τα Αγγλικά
Εκμάθηση Αγγλικών
Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες 22/1/2019 - Μαρία Σακελλαρίου
Εγγυημένη εκμάθηση Αγγλικών. Με άρτια οργανωμένα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα