40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ο σωστός τρόπος εκμάθησης γαλλικών για την απόκτηση πτυχίων γαλλικών.

23 ΔΕΚ 2016 - Μαρία Σιδερή, Υπεύθυνη Τομέα Γαλλικών


Πώς να αποκτήσετε εύκολα πτυχία γαλλικών!
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ τα

προγράμματα εκμάθησης γαλλικών

έχουν ως στόχο να μιλάτε γαλλικά από το πρώτο μάθημα, να αποκτήσετε

πτυχία γαλλικών

και να αγαπήσετε τα μαθήματα γαλλικών από τη πρώτη στιγμή!
Με λίγα λόγια, Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ βασικός στόχος είναι η επιτυχία!
 
Ίσως κάτι τέτοιο να φαίνεται ουτοπικό αλλά πιστέψτε μας δεν είναι! Έχουμε τον τρόπο ή πιο σωστά τη τεχνογνωσία για να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω.

Κάποια από τα πτυχία Γαλλικών τα οποία μπορεί να αποκτήσει κάποιος στα μαθήματα Γαλλικών online στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ είναι τα εξής: Delf a1 έως Delf b1 και Delf b2, Dalf C1 και Dalf c2, Sorbonne B2, Sorbonne C1, Sorbonne C2.

Η τεχνογνωσία, λέξη κλειδί, σχετίζεται κυρίως με το τρόπο που διδάσκονται τα γαλλικά οι ενήλικες, τις μεθόδους δηλαδή εκμάθησης των γαλλικών, αλλά και με τα μέσα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων των γαλλικών. Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ στοχεύουμε να μεταφέρουμε αυτή τη τεχνογνωσία στους διδάσκοντες ώστε τα μαθήματα γαλλικών να είναι μαθήματα υψηλών προδιαγραφών.
Πιο συγκεκριμένα, οι καθηγητές μας είναι άριστοι διδάσκοντες εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ. Αυτό σημαίνει ότι επιμορφώνονται σε ακαδημαϊκό επίπεδο ακολουθώντας είτε από το team του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ, είτε παρακολουθώντας σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό από γαλλόφωνους σεμινάρια μεθοδολογίας συμβούλους και εκπαιδευτές. Έτσι, μαθαίνουν να διδάσκουν γαλλικά σε ενήλικες παραδίδοντας μαθήματα γαλλικών οργανωμένα και σωστά δομημένα.
 
Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η επιμόρφωση των καθηγητών του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γραψα είναι συνεχής και διαρκεί καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Η επιμόρφωση λοιπόν για την εκμάθηση γαλλικών είναι πολύπλευρη και ολοκληρωμένη και οι καθηγητές είναι καταρτισμένοι σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μεταφέρουν γνώση στους σπουδαστές αλλά και να τους βοηθούν να αποκτήσουν τα πτυχία γαλλικών που τους ενδιαφέρουν.
 
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ βραβεύτηκε σε ειδική τελετή από τη Γαλλική πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο για τις άριστες επιδόσεις των σπουδαστών στα πτυχία γαλλικών αλλά και τη συμβολή του στη προώθηση της Γαλλόφωνους στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα μιας πολύχρονης οργανωμένης προσπάθειας για την εκμάθηση γαλλικών είναι εμφανή!
 
Θέλεις να ξεκινήσεις γαλλικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!
 
Το αποτέλεσμα είναι άριστο! Έλατε να γνωρίσετε από κοντά τη δουλειά που πραγματοποιείται και να αποκτήσετε σημαντικές δεξιότητες. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα γαλλικών με άριστα καταρτισμένους καθηγητές, θα μπορέσετε να μιλήσετε γρήγορα γαλλικά, η επιτυχία στα πτυχία γαλλικών είναι εγγυημένη και η εντύπωση που θα αποκομίσετε θα είναι εγγυημένα αρίστη.
 
Μαρία Σιδερή
Υπεύθυνη Τομέα Γαλλικών
 
Μάθετε Αναλυτικές πληροφορίες για τα Πτυχία Γαλλικών DELF, DALF ή Sorbonne


Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία