40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών

14 ΜΑΡ 2017 - Elisabet Kastani Ortin, Υπεύθυνη Τομέα Ισπανικών


Ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών

Είναι Μάρτιος μήνας, πέρασε ο Οκτώβριος και η έναρξη για τα μαθήματα ισπανικών, πέρασαν και τα Χριστούγεννα, ξεκουραστήκαμε, φορέσαμε τις αποκριάτικες στολές μας αλλά τώρα έφτασε ο καιρός που πρέπει να αφήσουμε πίσω την ανεμελιά μας και να πάρουμε σοβαρότερα το ζήτημα και το στόχο για τον οποίο ξεκινήσαμε τα Ισπανικά μαθήματα. Μπορεί τα Ισπανικά να είναι συνήθως ζήτημα επιλογής και όχι υποχρέωσης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι εξετάσεις δεν χρήζουν της απαραίτητης προσοχής μας.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ εγγυόμαστε να σας διδάξουμε άρτια τα Ισπανικά, τη γλώσσα που εσείς επιλέξατε να μάθετε. Ξεκινάμε λοιπόν από Ισπανικά για Αρχάριους έως και την απόκτηση ενός εκ των διπλωμάτων του Ισπανικού Ινστιτούτου Cervantes DELE A1, A2, B1, B2, C1, C2 ή του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ΚΠΓ - Ισπανικά επιπέδων Α, Β και Γ. Στις ώρες διδασκαλίας δια ζώσης, σε ολιγομελή τμήματα, τα μαθήματα ισπανικών πραγματοποιούνται με τη χρήση διαδραστικού πίνακα και άλλων οπτικοακουστικών μέσων, όπως ταινίες και βίντεο ανάλογα με το επίπεδο του εκάστοτε πτυχίου, εξίσου μεγάλη σημασία έχει και το Εργαστήριο Γλώσσας. Πρόκειται για άλλο ένα εργαλείο στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε το γνωστικό σας επίπεδο προκειμένου να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή με κάποιον που μητρική γλώσσα είναι τα Ισπανικά και φυσικά για την ημέρα της γραπτής και προφορικής εξέτασης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σπουδαστών/στριών μας την ημέρα των εξετάσεων και την επομένη, τα θέματά των εξετάσεων τους φάνηκαν πολύ εύκολα. Ακόμα και το ακουστικό κομμάτι, που όλοι μας φοβόμαστε λίγο περισσότερο όταν μαθαίνουμε μία ξένη γλώσσα, τους φάνηκε πολύ πιο εύκολο από αυτά που είχαμε κάνει εντός της σχολικής χρονιάς. Η ισπανική γλώσσα θεωρείται μία από τις εύκολες αν όχι ευκολότερες γλώσσες της Ευρώπης, ωστόσο χρειάζεται και αυτή τον χρόνο της, την αφοσίωση της και βέβαια την αγάπη σας. Για όλα αυτά επιμένουμε και σας λέμε ότι εκτός από την αγάπη σας, είναι σημαντικό να έρχεστε στα μαθήματα ισπανικών κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, να συμμετέχετε στις δραστηριότητές μας και να εμπιστεύεστε τους άριστους διδάσκοντες που είναι εκπαιδευμένοι στο σύστημα ΓΡΑΨΑ. Το να μάθεις μία γλώσσα φυσικά και δεν απαιτεί, αναγκαστικά, την απόκτηση ενός πτυχίου. Αυτό όμως είναι ένα επιπλέον προσόν σε μία εποχή όπως η σημερινή, παίζει σπουδαίο ρόλο όταν το χρειάζεσαι για επαγγελματική αποκατάσταση και παρέχει έξτρα ‘μόρια’ στο βιογραφικό σου στον ιδιωτικό τομέα ή στο ΑΣΕΠ. Θα το χρειαστείς ακόμα και για να εισαχθείς στο πρόγραμμα Erasmus και να γνωρίζεις την Ισπανία από κοντά. Όλα αυτά, χάριν στα Ισπανικά μαθήματα υψηλής ποιότητας που παρέχουμε.

Θέλεις να ξεκινήσεις ισπανικά για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα! Στα ΓΡΑΨΑ μπορείτε να παρακολουθήσετε και μαθήματα Ισπανικών online, σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε. Τα ισπανικά online ΓΡΑΨΑ δίνουν έμφαση στη «ζωντανή» γλώσσα και στην επικοινωνία, έτσι ώστε η εκμάθηση Ισπανικών online να γίνεται σε ένα χαρούμενο, σφιχτοδεμένο και ομαδικό περιβάλλον γνώσης όπως ακριβώς μια φυσική τάξη. Με τα online μαθήματα Ισπανικών, ο/η σπουδαστής/ρια μπορεί σε 3 μήνες να μάθει Βασικά Ισπανικά, αλλά και να προχωρήσει στην απόκτηση πτυχίων.


Ας δούμε πότε είναι οι φετινές εξετάσεις στα Ισπανικά:

Στις 12 & 13 Μαΐου, πραγματοποιούνται οι εξετάσεις του Ισπανικού Ινστιτούτου Cervantes για τα

πτυχία DELE

, ενώ τα εξέταστρα κυμαίνονται ως εξής:
  • DELE A1 - 75€
  • DELE A2 - 85€
  • DELE B1 - 110€
  • DELE B2 - 125€
  • DELE C1 - 140€
  • DELE C2 - 145€


Στις 20 &21 Μαΐου, πραγματοποιούνται οι

εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ΚΠΓ - Ισπανικά

. Το κόστος συμμετοχής σε αυτές έχει ως εξής:
  • Επίπεδο Α - 60€
  • Επίπεδο Β - 80€
  • Επίπεδο Γ - 100€

Να είσαι σίγουρος/η ότι μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, θα είσαι απόλυτα προετοιμασμένος, γιατί τα ισπανικά μαθήματα που θα παρακολουθήσεις στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ, θα έχουν καλύψει πλήρως την κατανόηση κειμένων, τη γραπτή σου έκφραση, την ακουστική σου ικανότητα, την προφορική σου προετοιμασία, βήμα-βήμα, ώστε να πάρεις ένα πτυχίο Ισπανικώνκαι να μοιραστούμε μαζί την επιτυχία σου και την υλοποίηση του στόχου σου. Τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι κοινά φροντιστήρια Ισπανικών. Στα ΓΡΑΨΑ η εκμάθηση ισπανικών γίνεται με σύγχρονες μεθόδους, καθηγητές-ελίτ και φιλικά δίδακτρα! Έλα στα ΓΡΑΨΑ, σήμερα κιόλας!

 

¡Buena suerte!

Καλή επιτυχία!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία