40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Μαθήματα αγγλικά για όλες τις ηλικίες.

13 ΣΕΠ 2022


Μαθήματα αγγλικά με κορυφαίους καθηγητές
Μαθήματα αγγλικά στα ΓΡΑΨΑ!
Τα μαθήματα αγγλικά είναι για όλες τις ηλικίες. Τα μαθήματα αγγλικά είναι πολύ διασκεδαστικά. Κάνω μαθήματα αγγλικά για να γεμίσω με χαρά ,ανεμελιά και να κάνω ταξίδια πολλά. Τα μαθήματα αγγλικά θα μου θέσουν τις βάσεις για όλα αυτά και είναι ο κανόνας για να πάω πιο μπροστά. Το Internet έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και όπου και να κοιτάξω συναντώ λέξεις στα αγγλικά. Για να καταλαβαίνω λοιπόν τι σημαίνουν όλα αυτά κάνω μαθήματα αγγλικά στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, με καθηγητές ελίτ και υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Θα με βοηθήσουν να βρω πολλά τραγούδια τα οποία ακούω καθημερινά είτε αυτά είναι στο ραδιόφωνο είτε στην τηλεόραση. Επίσης τα μαθήματα αγγλικά μου δίνουν αυτά που χρειάζομαι για να τα τραγουδώ με φίλους και να περνάω καλά. Γιατί η ζωή γίνεται πιο διασκεδαστική όταν την μοιράζεσαι με φίλους με τα ίδια ενδιαφέροντα. Από τα μαθήματα αγγλικά μπορώ να καταλάβω πόσο έχει επηρεάσει η γλώσσα μου τα Αγγλικά. Όσο μαθαίνω περισσότερα, τόσο παρατηρώ πόσες λέξεις έχουν δανειστεί από τα Ελληνικά. Είναι ένας τρόπος που ένας πολιτισμός επηρεάζει έναν άλλο και αυτό πρέπει να με κάνει να νοιώθω περήφανος για τον δικό μου. Διότι όσο μαθαίνω, τόσα περισσότερα καταλαβαίνω. Τα μαθήματα Αγγλικά είναι μόνο η αρχή για μία ζωή γεμάτη ευκαιρίες και ανταλλαγή πληροφοριών με άλλους πολιτισμούς. Γιατί όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας, η γνώση είναι δύναμη. Αυτή η δύναμη είναι το μεγαλύτερο εφόδιο για να μπορέσω να κάνω όσα ονειρεύομαι.


Μοναδικά μαθήματα με Καθηγητές-ελίτ σ΄ένα δυναμικό γκρουπ με 4-5€/ώρα Μοναδικά μαθήματα με Καθηγητές-ελίτ σ΄ένα δυναμικό γκρουπ με 4-5€/ώρα

Τα μαθήματα Αγγλικά με βοηθούν να ταξιδέψω σε άλλες χώρες, να γνωρίσω ξένους ανθρώπους και να μάθω για την καθημερινότητά τους. Επίσης με βοηθούν να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από την δημιουργία των μνημείων τους. Να μπορώ να καταλάβω τις επιγραφές στα μουσεία τους. Να ενημερωθώ για την ιστορία τους. Να μπορώ να καταλαβαίνω τους όρους των αθλημάτων χωρίς να δυσκολεύομαι να τα παρακολουθήσω. Επιπλέον, τα μαθήματα Αγγλικά με διδάσκουν να σκέφτομαι με ένα διαφορετικό τρόπο απ’ ότι έχω συνηθίσει, να μαθαίνω να αγαπώ τη ζωή με άλλο τρόπο, πιο μοντέρνο και πιο φρέσκο. Είναι ο τρόπος να βασίζομαι στις δυνάμεις μου, να ακολουθώ τα όνειρά μου και να έχω μια επιτυχημένη καριέρα τόσο στη χώρα μου όσο και στο εξωτερικό ,να τα πραγματοποιήσω και να κάνω περήφανους όλους όσους αγαπώ αλλά και τον εαυτό μου για τα τόσα χρόνια προσπαθειών και διαβάσματος . Για όλους αυτούς τους λόγους η θέση μου ,η θέση σου, η θέση όλων μας είναι στα μαθήματα αγγλικά.

Μη χάνεις άλλο χρόνο και έλα για μαθήματα αγγλικά στα ΓΡΑΨΑ!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία