40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ

22 ΣΕΠ 2023 - Mura Gisella


Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Μάθε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.Και που θα πάμε φέτος; Μήπως να πάμε στην Ισπανία να δείξουμε τα Ισπανικά που μάθαμε στο επίπεδο Ισπανικά για αρχάριους; Ή μήπως μια επίσκεψη στη Γερμανία, μετά τις εξετάσεις GoetheB2, θα ήταν καλύτερη επιλογή;

Τα ΓΡΑΨΑ φέτος ψηφίζουν Ιταλία!

Και γιατί Ιταλία; Για πολλούς λόγους!

Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ; Θέλετε μαθήματα ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ;

Η Ιταλία είναι μια πανέμορφη χώρα που έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες της. Από τις καταπληκτικές παραλίες της Ακτής Αμάλφι, στη Νότια Ιταλία, μέχρι το Cinque Terre στα βόρεια, την Eterna citta (Αιώνια Πόλη- Ρώμη), τη Βενετία με τα κανάλια της, τη Φλωρεντία, την Μπολόνια και το Μιλάνο.

Τα ΓΡΑΨΑ θα επισκεφτούν πρώτα από όλα τη Ρώμη γιατί...tutte le strade portano a Roma (όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη) όπως λέει και το ρητό.

Η Ρώμη καλύπτει όλα τα γούστα! Οι λάτρεις του φαγητού θα δοκιμάσουν τα ζυμαρικά της πόλης ‘cacio e pepe’ και carbonara με guanciale. Αν πάλι σας αρέσει η τέχνη, θα θαυμάσετε τα κορυφαία αριστουργήματα του Μιχαήλ Άγγελου και του Ραφαήλ. Και αν είστε λάτρεις της ιστορίας θα μπορέσετε να εξερευνήσετε τα αμέτρητα αξιοθέατα που κοσμούν διάφορες γωνιές της Αιώνιας Πόλης όπως είναι το Κολοσσαίο και η Φοντάνα ντι Τρέβι. Τι να πούμε για τη νυχτερινή ζωή η οποία συναγωνίζεται επάξια οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Και φυσικά και ποιος δεν έχει ακούσει για την παράδοση του aperitivo (ποτό πριν το δείπνο) που ακολουθούν οι ντόπιοι.

Τεστ ιταλικών Τεστ ιταλικών

Επόμενος σταθμός, Βενετία! Δε θα βρείτε πιο ονειρική ατμόσφαιρα από αυτή της Βενετίας! Λιθόστρωτα σοκάκια, ήσυχα κανάλια, κτίρια και γέφυρες που βρίσκονται εκεί εδώ και αιώνες και ένας λαβύρινθος εντυπωσιακών νησιών θα αφήσουν με το στόμα ανοιχτό ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το Μεγάλο Κανάλι και η Κεντρική Πλατεία του Αγίου Μάρκου είναι το κέντρο της τουριστικής δραστηριότητας ενώ οι γύρω δαιδαλώδεις δρόμοι είναι γεμάτοι με υπέροχα αναγεννησιακά παλάτια και γοτθικές εκκλησίες. Μη χάσετε το Campanile και την Πινακοθήκη της Ακαδημίας και γνωρίστε τις λιγότερο γνωστές γειτονιές όπως το Καναρέτζιο, το Ντορσοντούρο και το Καστέλο, όπου οι ντόπιοι συγκεντρώνονται σε ήσυχες τρατορίες για απογευματινό Aperitivo.

Φύγαμε μετά για Φλωρεντία!

Η Φλωρεντία συγκινεί τις καρδιές αυτών που αγαπούν την τέχνη. Οι λάτρεις της Αναγέννησης θα μαγευτούν από την ομορφιά στις αίθουσες της Galleria dell' Accademia, που φιλοξενεί πολλά έργα του Μιχαήλ Άγγελου. Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής μπορούν να θαυμάσουν την αρχαία γέφυρα Πόντε Βέκιο.

Εννοείται ότι πρέπει να πάμε και στο Μιλάνο - Η πρωτεύουσα της μόδας, της αρχιτεκτονικής και του ντιζάιν της χώρας που βρίσκεται στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να δούμε. Από που θα ξεκινήσουμε; Μα φυσικά από τον εμβληματικό Καθεδρικό Ναό του Μιλάνου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος, και ίσως ο εντυπωσιακότερος, γοτθικός καθεδρικός ναός στον κόσμο! Και θα συνεχίσουμε στα υπέροχα ψηφιδωτά και τους γυάλινους θόλους της Σκάλας του Μιλάνου και της Γκαλερία Βιτόριο Εμμανουέλε II.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Ετοιμάζουμε βαλίτσες και φεύγουμε λοιπόν!!! Πάμε να διασκεδάσουμε, να δούμε τα αξιοθέατα, να περπατήσουμε στα δρομάκια της πόλης και πάνω απ΄ όλα να μιλήσουμε Ιταλικά!!! Τα Ιταλικά που μάθαμε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, με τη βοήθεια των κορυφαίων καθηγητών μας μέσα από υψηλής ποιότητας προγραμμάτων σπουδών ειδικά σχεδιασμένων για ενήλικες!!! Για Ιταλικά για ενήλικες, έλα στα ΓΡΑΨΑ!

Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου! Γράψου στα ΓΡΑΨΑ κι…έΓΡΑΨες! Θα βρούμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου!





Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία