40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Εκμάθηση Αγγλικών σε λίγους μήνες

22 ΙΑΝ 2019 - Μαρία Σακελλαρίου


Εκμάθηση Αγγλικών

Η

εκμάθηση αγγλικών

έχει γίνει μία ανάγκη της σύγχρονης ζωής. Τα Αγγλικά, η σύγχρονη lingua franca, κατέχουν κυρίαρχη θέση σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι η εκμάθηση Αγγλικών για δουλειά ή σπουδές, είναι μονόδρομος!

Συμπέρασμα; 'The limits of my language are the limits of my world', Ludwig Wittgenstein

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος Οργανισμός στην Ελλάδα με ειδίκευση στους ενήλικες, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα για εκμάθηση Αγγλικών, με φιλικά δίδακτρα και ευέλικτα ωράρια στα 10δες Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΓΡΑΨΑ» σε Αθήνα, Πειραιά και Πάτρα. 130.000 ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη επιχειρήσεων) έχουν μάθει Ξένες Γλώσσες κοντά μας. ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, Νο1 και στα Αγγλικά για ενήλικες!

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
  • Υψηλό επίπεδο καθηγητών
    quotes
    Υψηλό επίπεδο καθηγητών, μαθήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
    quotes
    Χριστίνα Ιωαννίδη
    Ολυμπιονίκης-Στρατιωτικός
  • Γνώμη ευχάριστο διδακτικό περιβάλλον
    quotes
    Μια ξένη γλώσσα, όσο πιο πολύ τη γνωρίζεις, τόσο πιο πολύ την αγαπάς. Χρειάζεσαι, όμως, καλούς δασκάλους κι ένα χαμόγελο για παρακίνηση. Στα ΓΡΑΨΑ, αυτά τα "αγαθά" αφθονούν! Χαίρομαι να είμαι σπουδαστής τους!
    quotes
    Αμυράς Γιώργος
    Δημοσιογράφος
  • Γνώμη φιλικό ευχάριστο περιβάλλον
    quotes
    Ο εκπαιδευτικός όμιλος "ΓΡΑΨΑ" κέρδισε την εμπιστοσύνη μου αμέσως! Μεθοδικότητα, πρωτότυπη τρόπος διδασκαλία, φιλικό & ευχάριστο περιβάλλον. Οι ανάγκες του σπουδαστή σε προτεραιότητα.
    quotes
    Μαρία Πετροπούλου
    Φιλόλογος, συγγραφέας, αρθρογράφος - Αγγλικά Upper intermediate
  • Αξιολόγηση Παγκράτι Αγγλικά
    quotes
    Μοναδική εκπαιδευτική διαδικασία! Μεθοδικότητα, οργάνωση, ευελιξία ωραρίου μαθημάτων σε συνδυασμό με τη διάθεση των καθηγητών και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας.
    quotes
    Κωνσταντίνος Δ. Στραβοσκούφης
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ/κός Η/Υ, Ε.Μ.Π.

Στα ΓΡΑΨΑ η εκμάθηση Αγγλικών γίνεται με έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία, με καθηγητές-ελίτ εκπαιδευμένους στο σύστημα «ΓΡΑΨΑ» και από το OXFORD UNIVERSITY Department for Continuing Education- OUDCE.

Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα! Μιλήστε από το 1ο μάθημα, φυσικά κι αβίαστα!

Αν βρίσκεστε στο επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους», θα χρειαστείτε στα ΓΡΑΨΑ μόλις τρεις 4μηνους κύκλους σπουδών για να φτάσετε στο επίπεδο Β1 («Κολεγιακό Lower»). Τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα κάλυπταν αυτούς τους 12 μήνες σε 5 χρόνια! Κατόπιν μπορείτε, αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2, C1 ή Proficiency-C2.

Υπάρχουν πλέον πολλά πτυχία-πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στην Ελλάδα, πχ ECCE, ECPE, lrn, NOCN, TOEIC, TIE, able, msu, κ.α.

Αν έχετε κάνει στο παρελθόν κάποια χρόνια Αγγλικά, τότε θα αρχίσετε τη φοίτηση σε ανώτερο επίπεδο.

Μαθαίνεις αβίαστα χωρίς χωρίς πολλούς κανόνες και αποστήθιση !

NLP

Τα μαθήματα ΓΡΑΨΑ, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, είναι μαθήματα μοντέρνα, βιωματικά και «εμπλουτισμένα». Συνδυάζουν τη δομική λειτουργική προσέγγιση (Functional Communicative Approach) με στοιχεία Dynamic Learning και NLP concept (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός). Αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ κάθε ανθρώπου: «οπτικό», «ακουστικό» και «κιναισθητικό» με εξειδικευμένες ασκήσεις, μέσα σ’ ένα χαρούμενο, ζωντανό και ομαδικό περιβάλλον! Η πρόοδος του σπουδαστή είναι εντυπωσιακή! Χωρίς πολλούς κανόνες και αποστήθιση, ο σπουδαστής αβίαστα και φυσικά, κατακτά την Αγγλική γλώσσα 70% ταχύτερα από τα κλασικά παιδικά προγράμματα. Επιπλέον, τα ΓΡΑΨΑ έχουν βραβευθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ, η εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες, καλύπτει από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους» έως και το επίπεδο Proficiency.

Στα ΓΡΑΨΑ, ο σπουδαστής είναι πάντα στο επίκεντρο! Με χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών για ενισχυτική διδασκαλία ώστε κάθε σπουδαστής να βελτιώνει τις πιθανές αδυναμίες του, με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αναπλήρωσης μαθημάτων που μπορεί να χάσατε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή εξεταστικής, φέρνουμε την εκμάθηση Αγγλικών, στα μέτρα κάθε σπουδαστή μας, προσωπικά! Μόνο μέσα στο τελευταίο έτος, παρείχαμε στους σπουδαστές μας 5000(!) έξτρα ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών!

Αν λοιπόν, έχετε αποφασίσει να αρχίσετε εκμάθηση Αγγλικών, επιλέξτε τα ΓΡΑΨΑ που θα σας οδηγήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και με επιτυχία στον στόχο σας. Εκμάθηση Αγγλικών καινοτόμα, εμπνευσμένη, με έμφαση στην επικοινωνία και εγγυημένη επιτυχία.

'Success doesn't come to you, you go to it'. Και στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα η επιτυχία είναι μονόδρομος!

Μάθετε περισσότερα για τα πτυχία επιπέδου Lower: LRN B2, NOCN B2, TOEIC B2, MSU B2. Αν τα Αγγλικά σας βρίσκονται σε ανώτερο επίπεδο πχ C2-Αγγλικά, μάθετε για τα πτυχία επιπέδου Proficiency: LRN C2, NOCN C2, MSU C2, Languagecert c2

Θέλεις να αποκτήσεις κάποιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!

Ξέρετε πώς λέμε Χρόνια Πολλά στα αγγλικά;

Μάθετε πότε χρησιμοποιούμε Present Simple.

Μάθετε να λέτε σωστά την ώρα στα αγγλικά.

 

Τα Αγγλικά παγκόσμια

Τα Αγγλικά είναι μία από τις συνολικά 6 επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και μία από τις 23 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα και την πρώτη ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%!

Σε έναν κόσμο που οι νέες τεχνολογίες έχουν εξαλείψει τα σύνορα και τις αποστάσεις, η εκμάθηση αγγλικών έχει γίνει ένα σίγουρο διαβατήριο για την επιτυχία και χτίζει ένα ισχυρό βιογραφικό. Στον επαγγελματικό στίβο η εκμάθηση Αγγλικών εξακολουθεί να κατέχει την πρωτοκαθεδρία και πλέον δεν αποτελεί προσόν αλλά θεωρείται δεδομένη. Είναι δύσκολο να απορροφηθεί κάποιος στην αγορά εργασίας, εάν δεν γνωρίζει όχι μόνο μία, αλλά τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες. Και βέβαια υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες για εργασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες ωστόσο χάνονται από τη μη εκμάθηση Αγγλικών.

Ελάτε στα ΓΡΑΨΑ, λοιπόν, για εκμάθηση Αγγλικών και … ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984! ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ: Δημιουργήσαμε την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκά standards το 1984!

Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα Ημερομηνίες Εξετάσεων & Εξέταστρα



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία